Mini Royale uvádí na trh tematické NFT s hračkami Sank Toys

4 min read

Nejnovější vydání NFT od Mini Royale, výběr kostýmů a předmětů s námořní tématikou, bylo navrženo ve spolupráci se Sank Toys, skutečným tvůrcem sběratelských předmětů. Tato kolekce se rychle vyprodala, protože bylo k dispozici pouze 3 888 položek. A díky speciálním výsadkům a také přístupu na exkluzivní akci, která nabízí limitované edice cen Sank Loot, je pochopitelné, že tyto NFT byly velmi žádané.

Mini Royale

Mini Royale, webová FPS střílečka integrovaná s blockchainem Solana, staví na jejich hře každou „sezónu“. Po dokončení 2. sezóny Mini Royale zahajuje 3. sezónu s velkým úspěchem.

Jejich spolupráce se skutečným výrobcem sběratelských předmětů, Sank Toys, přináší do hry speciálně tematické postavy avatarů – s několika bonusy.

Sank Special NFT Collection

Mini Royale / Sank NFT
Mini Royale NFT z kolekce Sank

Tyto generativní vzhledy avatarů / NFT nabízejí více než jen stylový vzhled v Mini Royale. Hráči, kteří drží Sank Heroes, také obdrží NFT prémiových hrdinů sezóny 3. Za každý pár předmětů z kolekce Sank Hero + Loot Collection (z jakékoli sezóny) bude držiteli vyhozena prémiová NFT. A aby bylo jasno, znamená to, že potřebujete jeden předmět Sank Hero a Loot. Pokud máte násobky obou, obdržíte několik vysazených NFT.

Držitelé Sank Hero mají také přístup ke speciálnímu Scavenger Hunt. Hra začala 7. července a potrvá šest týdnů. Ceny ze Scavenger Hunt zahrnují speciální Sank Loot, který nelze získat jinak! Po prvních čtyřech týdnech budou moci hráči získat legendární skin postavy Skull & Bones a legendární zbraň Sank Super Soaker.

Toto vícetýdenní dobrodružství nabízí extra speciální odměny pro první tři hráče, kteří dokončí celý quest a pošlou svou odměnu Sank Super Soaker do peněženky Sank Lab. Dostanou speciální 1 ze 3, legendární, jedinečnou variantu zbraně a také ceny v USDC (500 USD, 300 USD a 200 USD podle umístění).

Co je Mini Royale: Nations?

S celým názvem  Mini Royale: Nations můžete hádat, že jde o něco víc než jen o střílečku z pohledu první osoby. A měli byste pravdu! Whitepaper Mini Royale uvádí, že tým plánuje vybudovat strategickou hru pro kontrolu země, která bude umístěna pod hru FPS. Jak to přesně bude fungovat, není jasné, ale zdá se, že půda bude využívána pro crafting a vlastníci půdy získávají poplatky od hráčů, kteří jejich půdu využívají. Mluví také o veřejné půdě, kterou může využít kdokoli.

Mini Royale Sank kořist
speciální, limitovaná edice Sank loot

Zřejmě zde bude sázková hra vázaná na pozemkovou kontrolu (to je něco jiného než vlastnictví). Hráči, kteří vsadí nejvíce zbraní k přistání, mohou získat kontrolu. Ti, kteří mají půdu pod kontrolou, obdrží až 50 % z vydělaných poplatků! Pokud jde o tokenovou ekonomiku, tým plánuje nejméně sedm různých měn. A i když budou na řetězu pouze dva, na FPS hru je to trochu moc. I když si myslím, že jakmile bude implementována pozemní hra, počet tokenů bude dávat větší smysl.

Pokud jde o samotnou hru FPS, je týmová, obsahuje až 5 hráčů na straně a má několik různých herních režimů, jako je Battle Royale, Capture the Flag a Team Deathmatch. Hru lze hrát zdarma, i když ti, kteří mají určité prémiové NFT, postupují rychleji a získávají další výhody. PvP zápasy jsou obecně akční. Mapy jsou relativně malé a kempování na spawnu je občas věc.

Hráči hraním hry získávají zkušenosti s postavami, získávají body pro předání bitvy a zvyšují úroveň svých předmětů. Cestou také získávají speciální zbraně a skiny avatarů. Hráči mohou razit některé skiny do blockchainu jako NFT. Mini-Royale přijímá pouze peněženku Phantom pro připojení peněženky.

Myria, vývojářsky přívětivá platforma

Marketa Tesarkova
Latest posts by Marketa Tesarkova (see all)

Mohlo by vás zajímat

Nejlepší NFT hry podobné Civilization 5 min read
Hrajte a vydělávejte s Dimension X Arenas 3 min read
My Neighbor Alice uvádí Adventure Contest 3 min read

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *