První pohled na Mech.Game

4 min read

V blockchainovém prostoru je prázdné místo, které vyplní hra o obřích robotech, kteří mezi sebou bojují. Blockchainový herní svět, který je již dlouhou dobu oblíbeným tématem mnoha hráčů, dosud nezažil žádnou mechanickou hru, která by vyvolala nějaký velký rozruch. To se ale s Mech.Game může brzy změnit. V první fázi prodali přes šest tisíc svých Genesis NFT. Nyní se vracejí s fází 2, aby prodali zbytek a nastartovali zbytek svého ‚Mechaverse‘.

Po uzavření jejich prvního ražebního kola kvůli vysokým cenám poplatků, přetížení sítě a některým dalším problémům se Mech.game vrací a dokončí prodej ve fázi dvě! Při počátečním prodeji bylo vyraženo přes šest tisíc Genesis NFT, takže do dalšího kola zbylo asi 3700 kusů.

Mech.game sleduje nejnovější trend generativních herních NFT. S osmi modely Mech, třinácti vlastnostmi a šestnácti upgradovatelnými statistikami čítá potenciální kombinace více než 7 miliard, což zajišťuje, že každý Genesis NFT bude jedinečný. Sbírka 10 000 NFT tohoto zakladatele obsahuje 13 legendárních mechů.

První pohled na Mech.Game

Genesis NFT

Tyto počáteční NFT, známé jako ‚Siduri Genesis‘ Mechs, jsou považovány za zakladatelské NFT s mnoha souvisejícími výhodami. První na řadě bude záhadný airdrop po dokončení prodeje Genesis. O těchto tajemných NFT toho moc nevíme, kromě toho, že poskytují podpůrné funkce pro vašeho Mecha a nebudou znovu raženy!

Za druhé, držitelé Genesis Mech dostanou zdarma mincovnu Stronghold. Pevnosti jsou NFT, které jsou vyžadovány pro hraní a vydělávání v nadcházející hře typu tower defense. K dispozici budou také whitelisty pro budoucí airdropy, šance na nákup herních tokenů, sázkové bonusy, včasný přístup ke hrám, exkluzivní kanály Discord a další!

Mech stojí 600 dolarů každy. Prodej začal 25 května 2022.

Tým plánuje několik dalších kolekcí NFT. To zahrnuje kolekci „Stealth“, jejíž vydání bude překvapením a zahrnuje „speciální“ jednotky. K dispozici je také kolekce Siduri Survivor – 10 000 NFT představující poslední ze Sidurů, rasu, která vytvořila Mechy. A konečně kolekce Stronghold, kde každý NFT představuje velitelské centrum – používané ve druhé a třetí hře.

Mech.game Hratelnost První pohled

Mechové jsou všechny 3D animované modely s vysokými detaily. Bohužel, i když modely vypadají skvěle, hry plánované pro jejich použití nejsou 3D prostředím. Tým má ve frontě tři zápasy. První, popsaný jako Mech Fights, umožňuje hráčům získávat tokeny v PvE Aréně nebo v duelech proti jiným hráčům. Zdá se, že tato hra je jen jednoduchá, která poskytuje počáteční utilitku pro mechy Genesis.

Druhá hra, zkušenost s obranou věží s některými mechanismy budování základny, vyžaduje nejen Mech NFT, ale také velitele a pevnost. Všechny tři typy NFT lze obchodovat a upgradovat. Pravděpodobně se budou prodávat v nadcházejících airdropech. Hráči získávají MECH tokeny, CREDITS tokeny, NFT a zkušenosti z hraní této hry.

A nakonec velká show, MMO RTS hra, která kopíruje hru Tower Defense do světa pro více hráčů s vlastnictvím půdy, válčícími frakcemi a dalšími. 

První pohled na Mech.Game

Mech.game tokenomika

Týmy mohou používat dva tokeny MECH, řídící token a CREDITS, herní token. Hráči mohou stakovat MECH pro odměny, používat je jako platbu na tržišti NFT a hlasují o rozhodnutích o správě komunitní pokladny. Po úvodním počátečním kole prodeje budou mít majitelé Genesis možnost zakoupit tokeny MECH předtím, než půjdou do běžného prodeje.

Na druhou stranu tokeny CREDITS mají použití pouze ve hře. Patří mezi ně činnosti, jako je vylepšování mechů, vylepšování postav a podobné věci. Bude se prodávat za tokeny CREDITS, ale 45 % nabídky je vyhrazeno pro distribuci prostřednictvím odměn ve hře.

Myria, vývojářsky přívětivá platforma

Marketa Tesarkova
Latest posts by Marketa Tesarkova (see all)

Mohlo by vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *