Známá popová zpěvačka Katy Perry uvádí na trh svůj NFT

4 min read

Hvězda populární hudby Katy Perry oznámila uvedení svých NFT ve spolupráci s Theta Network.

Umělkyně také získá menšinový podíl ve společnosti Theta Labs spolu s agenturou Creative Artists Agency (CAA), která se stala jedním z validátorů Theta.

Theta Labs pracuje na síti Theta Network, distribuční síti založené na blockchainu a THETA.tv, decentralizované platformě pro živé vysílání. Společnost také nedávno spustila trh ThetaDrop NFT ve spolupráci s World Poker Tour s cílem revoluce v odvětví digitálních sběratelských předmětů.

NFT od Katy Perry

První digitální sběratelské předměty Katy Perry budou mít co do činění s její rezidencí „Play“ umístěnou v úplně novém hotelu Resorts World v Las Vegas a budou k dispozici od prosince 2021. Předběžná registrace je již dnes k dispozici na Katy.ThetaDrop.com.

Známá popová zpěvačka Katy Perry uvádí na trh svůj NFT

Katy uvedla:

„Jsem nadšená, že v letošním roce uvedu na trh svůj první NFT se sítí Theta Network. Toto je nová, jedinečná příležitost spojit se s mými fanoušky po celém světě, i když se mnou v Las Vegas nejsou. Nemůžu se dočkat, až se s týmem Theta ponořím do všech vzrušujících a nezapomenutelných kreativních kousků, takže moji fanoušci mohou vlastnit zvláštní okamžik mého pobytu, který je jak digitální sběratelskou, tak i IRL zkušeností“.

Toto je vůbec první rezidence v Las Vegas, která nabízí exkluzivní NFT připomínající události, což z nich dělá jedinečné sběratelské předměty pro fanoušky Katy Perry.

Katy Perry je globální superhvězda populární hudby s více než 50 miliardami streamů a více než 48 miliony prodaných alb. Počet shlédnutí jejích videoklipů „Roar“ a „Dark Horse“ nedávno překonal tři miliardy, což z Katy učinilo první umělkyni, která dosáhla tohoto milníku. Kromě toho její výkon na Super Bowl 2015 byl nejlépe hodnoceným výkonem v historii akce.

Theta Network NFT marketplace, ThetaDrop, je založen na nativním blockchainu, který se liší od ostatních platforem, protože byl speciálně vytvořen pro média a zábavu. Náklady na vytvoření NFT a transakční poplatky jsou velmi nízké a transakční časy jsou stokrát rychlejší než u Etherea.

Plánuje se také spuštění upgradu protokolu na verzi 3.0 mainnetu Theta a v budoucnu budou uzly podporovat také decentralizované úložiště NFT, takže nemusí záviset na žádné centralizované platformě.

Spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Theta Labs Mitch Liu řekl:

„Spuštění Theta Mainnet 3.0 a práce s globální ikonou, jako je Katy Perry, znamená důležitý inflexní bod v historii Theta Network a velký krok k celosvětovému přijetí blockchainu Theta. S pomocí CAA a manažerského týmu Katy stanovujeme směr adopce k milionům hudebních a mediálních fanoušků po celém světě.“

Katy Perry není jediná zpěvačka, která se rozhodla vstoupit do světa nezaměnitelných tokenů. Eminem, Snoop Dogg, Jay Z a Mick Jagger z Rolling Stones, abychom jmenovali alespoň některá z největší jmen na seznamu hudebníků zapojených do světa NFT.

DC Comics uvádí Batman NFT kolekci. Varuje tvůrce, že nikdo jiný nemůže udělat totéž

Marketa Tesarkova
Latest posts by Marketa Tesarkova (see all)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *