Mines of Dalarnia spustila první těžební event

5 min read

Mines of Dalarnia oficiálně spustily svůj Mainnet na řetězci BNB díky partnerství s Binance a Chromia, což jim pomohlo vytvořit bezpečné a spolehlivé spojení s blockchainem.

Po rozsáhlém testovacím období a třech úspěšných prodejích pozemků (s nejdražším pozemkem prodaným za více než 1 milion dolarů), Mines of Dalarnia, také pojmenovaná MO, vydala svou hru podle plánu, 26. dubna 2022.

Po několika intenzivních týdnech se tým podělil o několik postřehů o tom, jak vydání probíhá a co bude s hrou dále.

Krypto Krach

Všechny dApps a kryptotokeny byly ovlivněny nedávným krachem trhu. Mines of Dalarnia se neliší a jejich token $DAR klesl v době psaní článku na 0,4 dolarů, což je méně než polovina hodnoty před zhroucením. 

Sami vývojáři přiznali, že ekonomiku právě teď nelze považovat za stabilní a že pracují na tom, aby byla dlouhodobě udržitelná. 

Problémy s boty

Jen za první týden hra získala 8 000+ aktivních hráčů, kteří dokončili více než 310 000 těžebních relací. Tým musel dokonce nastavit speciální údržbu, aby se spároval s poptávkou. 

Ne vždy se však skvělé výsledky dostaví bez problémů. Mines of Dalarnia získal spoustu videodůkazů o tom, jak ze hry profitují boti. Tým vyšetřoval pravděpodobnou příčinu takového zneužití poté, co obdržel několik stížností.

Hra nemá žádné chyby ve svých smart kontraktech a spolehlivost projektu je po zalistování na KuCoinu a Binance nepochybně vysoká. 

Podle týmu budou všechny klientské hry v budoucnu čelit podobným problémům, pokud hra implementuje farmářské mechanismy. V Mines of Dalarnia hráči těží zdroje, které pak mohou prodat na centralizovaný trh nebo prostřednictvím sekundárních burz jiným hráčům. 

Těžební event

Aby bylo možné vyvážit hratelnost a tokenomiku, Mines of Dalarnia oznámila nové funkce a eventy, které uvolní více zdrojů v ekosystému. 

Eventy mohou být dostupné při každé aktualizaci, ale neexistuje žádné oficiální potvrzení. Ten současný se jmenuje „Qucksilver update“. 

Mines of Dalarnia spustila první těžební event
brnění Holos

První časově omezená těžební akce MO představuje Quicksilver Terraforming Capsule. Terraformujte svou zemi s tímto namísto standardní kapsle a přidejte nový dočasný rtuťový důl – Quicksilver Mine.

Rtuťové doly mohou prozkoumat dobrodruzi s PL (úroveň výkonu) 10 nebo vyšší a získat nový, jedinečný zdroj. Tento zdroj nebude obchodovatelný na DEX a lze jej získat pouze těžbou. Může být použit k výrobě limitované edice přilby Quicksilver a brnění Holos.

Mines of Dalarnia spustila první těžební event
Rtuťová terra kapsle

Účast tedy poskytne hráčům konkurenční výhodu a NFT, které se mohou v budoucnu stát cennějšími.

Od nynějška se tým zavázal účastnit se více marketingově řízených iniciativ a šířit informace o Mines of Dalarnia. Zvýšením uživatelské základny budou pravděpodobně schopni mírně kompenzovat dopady krachu kryptotrhu a pokračovat v budování svého ambiciózního projektu.

Co je Mines of Dalarnia

Mines of Dalarnia  je bezplatná dobrodružná hra P2E (play to earn) založená na prohlížeči vyvinutá společnostmi Chromia Studios a Workinman Interactive. Hra vyžaduje, aby hráči sbírali artefakty, relikvie a materiály těžbou, které mohou použít k upgradu svého vybavení a postav. Musíte závodit s časem, abyste těžili artefakty, bojovali s monstry a vylepšovali své schopnosti. 

Svět Dalarnie má mnoho dolů plných nerostů a zdrojů. Ve hře jsou různé terény a tajemství, která hráči potřebují odhalit. Hráči si mohou koupit herní parcely pomocí NFT a také si je pronajmout. 

Hra obsahuje čtyři oblasti: Ice, Darkness, Lava a Terra. Vzhledem k tomu, že Mines Of Dalarnia je hra, ve které se vydělává, mohou hráči vyhrávat tokeny mnoha způsoby plněním úkolů ve hře, pozváním přátel ke hře nebo výhrami v soutěžích o tokeny DAR, což je měna světa Dalarnia. Kdokoli může přistupovat ke hře ze svého prohlížeče, aniž by si hru stahoval.

Vydělávejte peníze pomocí krypto prohlížečů

Marketa Tesarkova
Latest posts by Marketa Tesarkova (see all)

Mohlo by vás zajímat

Planet Hares: Průvodce hrou 2 min read
Nejlepší sportovní NFT hry - Top 5 5 min read
Nejlepší NFT hry podobné Civilization 5 min read

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *