Hra Shiba Eternity může zvýšit spalování tokenů SHIB a posunout Shiba Inu na novou úroveň.

3 min read

Cena Shiba Inu klesla za posledních 24 hodin o 2,5 % a dosáhla 0,00001554 USD, zatímco trh s kryptoměnami jako celek ztratil 0,5 %. SHIB nyní klesl o 6,5 % za týden a o 15 % za 15 dní, ale vykazuje 95% zisk za rok.

Hra Shiba Eternity může zvýšit spalování tokenů SHIB a posunout Shiba Inu na novou úroveň.

SHIB však může v krátkodobém horizontu také zaznamenat nové zisky, protože byla spuštěna beta verze hry Shiba Eternity na Web3.

Tato nová verze poběží na síti druhé vrstvy Shibarium a někteří členové komunity Shiba Inu doufají, že její spuštění urychlí spalování tokenů SHIB. To by zase mohlo zvýšit cenu meme coinu.

Ohnisko v ceně Shiba Inu hotovosti? Shiba Eternity Game by mohla zvýšit SHIB Token Burn

Graf SHIB naznačuje, že po období poklesu a prodeje je meme coin připraven ke zotavení. Jeho 30denní klouzavý průměr (oranžově) klesl na nové minimum, což naznačuje, že mince je v přeprodané pozici. Index relativní síly SHIB (RSI, fialově) minulou noc klesl těsně pod 30 a nyní se začíná zotavovat.

Hra Shiba Eternity může zvýšit spalování tokenů SHIB a posunout Shiba Inu na novou úroveň.

Dalším faktorem, který také podporuje tento pohled, jsou úrovně podpory (zelená) a odporu (červená) tokenu. Výsledkem je vytvoření vzoru vlajky, který často signalizuje průlom. K tomu by tedy mohlo dojít v nadcházejících dnech, kdy spuštění beta verze Shiba Eternity vzbudí v komunitě SHIB nadšení.

Shiba Eternity je sběratelská karetní P2E hra, která poběží na Shibarium, vlastní síti L2 Shiba Inu. Za předpokladu, že bude mít Shiba Eternity široké přijetí, bude generovat provoz na Shibarium, což povede k tomu, že Bone bude používán pro transakční poplatky.

Nakonec, použití Bone vyžaduje spálení tokenů SHIB, takže „čím více lidí bude hrát Shiba Eternity, tím více transakcí proběhne na Shibarium, čím více BONE bude využito, tím více SHIB bude spáleno.“

Nakonec, když vše nasvědčuje tomu, že trh obecně zakončí rok dobře, cena Shiba Inu by mohla v nadcházejících týdnech dosáhnout 0,00002 USD. A v optimistickém scénáři by mohla zakončit rok na 0,00004 USD.

Marketa Tesarkova
Sdílejte

Napsat komentář