Jak hrát Forgotten Playland, P2E hru s roztomilými plyšovými postavičkamy PlushKyn

7 min read

Forgotten Playland, je pulzující svět, kde se staré podkroví promění v dynamické hřiště pro vychytralé PlushKyns. Tato bezplatná společenská párty hra kombinuje rychlé a zábavné minihry s kreativním přizpůsobením, což vám umožní soutěžit s přáteli, přizpůsobit si své postavy a prozkoumat různé tematické zóny. Pojďme se ponořit do okouzlujícího světa Forgotten Playland.

Jak hrát Forgotten Playland, P2E hru s roztomilými plyšovými postavičkamy PlushKyn

Co je Forgotten Playland

Forgotten Playland je v podstatě podkroví plné plyšových hraček, které ožívají jako postavy známé jako PlushKyns. Každý kout je navržen tak, aby přinášel jedinečnou kombinaci nostalgie a vzrušení, díky čemuž se z každého hraní stává nové dobrodružství. Hra nabízí směs sociální interakce a soutěživé zábavy odehrávající se ve světě, který se neustále vyvíjí.

Forgotten Playland, odehrávající se v zapomenutém podkroví, se točí kolem svých obyvatel, PlushKyns. Tyto plyšové hračky, které po sobě zanechali jejich předchozí majitelé, proměnili svou nově nalezenou izolaci ve svět, kde vládnou. Jak hráči prozkoumávají tento svět, odhalují vrstvy historie mezi hračkami různých generací, z nichž každá dodává příběhu hry jedinečnost.

PlushKyns přijali svou opuštěnost a vytvořili prosperující komunitu a změnili podkroví na živé hřiště. Každá oblast podkroví má své vlastní příběhy a tajemství a povzbuzuje hráče, aby prozkoumali a objevili bohatý odkaz Forgotten Playland.

Jak hrát Forgotten Playland, P2E hru s roztomilými plyšovými postavičkamy PlushKyn

Hratelnost a funkce

Social Hub je hlavním místem setkávání hráčů a slouží jako výchozí bod pro každé dobrodružství. Je rozděleno do tematických oblastí, jako je pulzující vesmírná diskotéka, džungle, nostalgické vlakové nádraží a pohodový plážový bar. Toto centrum vždy překypuje životem, díky čemuž je živým místem, kde se hráči mohou setkávat, chatovat a společně se ponořit do her.

Váš PlushKyn, vaše pravidla! V Customization Station mohou hráči vylepšit vzhled svých PlushKyns a vybrat si z různých vlastností a doplňků. Tato stanice je o vyjádření vašeho stylu s řadou kosmetických možností, které odrážejí osobnost i strategii ve hře. Hráči si mohou přizpůsobit své plyšové postavy přizpůsobením až šesti různých vlastností: kůže, hlavy, očí, krku, paží a nohou, takže každý plyšák je jedinečný a odráží styl a preference hráče.

Jak hrát Forgotten Playland, P2E hru s roztomilými plyšovými postavičkamy PlushKyn

Párty hry

Forgotten Playland je o rychlé a vzrušující multiplayerové akci, která je ideální pro setkání s přáteli. Zde je rychlý přehled některých úžasných párty her, které Forgotten Playland nabízí:

  • Bump-A-Ball: Tato hra vyzývá hráče, aby zůstali na zmenšujícím se dřevěném stole a přitom se vyhnuli sražení konkurenty nebo uříznutí pilovými kotouči. Vyžaduje to kombinaci útočných a obranných strategií, abyste zůstali poslední.
  • Jungle Rumble: Hra se odehrává v aréně s tématem džungle a hráči se musí vyhýbat překážkám a navzájem se překonávat, aby přežili. Svižnost a rychlé rozhodování jsou klíčem k překonání živého a nepředvídatelného prostředí.
  • Color Canvas: V této vizuálně živé hře hráči proti sobě závodí, aby pokryli co nejvíce plátna přidělenou barvou. Strategie a rychlá akce jsou nezbytné k ovládnutí oblasti.
  • Splash Step: Kombinací paměťových dovedností a hbitosti hráči přeskakují řadu mizejících barevných destiček, které si potřebují zapamatovat. Hra testuje jak kognitivní, tak fyzické dovednosti, když se hráči snaží vyhnout nástrahám a překonat své soupeře.

NFT a Blockchain

Forgotten Playland používá jako hlavní měnu ve hře token FP. Kolekce Toybox a exkluzivní kosmetika pro vaše PlushKyns přidávají více zábavy do mixu Tyto kolekce jsou časově omezené nabídky a předchozí typ kolekce nebude v budoucnu znovu nabízen. Kolekce jsou k dispozici za BEAM na tržišti Sphere.

Forgotten Playland integruje technologii blockchain pro vylepšení herního zážitku. Token FP usnadňuje transakce ve hře a umožňuje hráčům nakupovat a obchodovat s exkluzivními předměty. Tato integrace zajišťuje, že hráči mají skutečné vlastnictví svých herních aktiv, která mohou být obchodována nebo prodávána na různých platformách.

Jak hrát Forgotten Playland

Forgotten Playland je nyní k dispozici na platformě Hyperplay. Začít je snadné a poskytuje okamžitý přístup k veškeré zábavě a vzrušení, které hra nabízí.

Kroky k připojení

  1. Stáhněte si hru: Navštivte platformu Hyperplay a stáhněte si Forgotten Playland. Hra je zdarma, takže je přístupná všem.
  2. Vytvořit účet: Zaregistrujte si účet a začněte své dobrodružství v podkroví.

Jakmile jste ve hře, začněte svou cestu v Social Hub. Odtud si můžete přizpůsobit své PlushKyns, zapojit se do párty her her a prozkoumat různé tématické oblasti podkroví. Každá hra a oblast nabízí jedinečný zážitek a zajišťuje, že žádné dvě herní relace nejsou stejné.

PlushKyns jsou srdcem Forgotten Playland. Plyšáka používá hráč k procházení Hubem a dostupnými minihrami. PlushKyns lze upravit pomocí kosmetiky prostřednictvím Customization Station, která je k dispozici v Social Hub. Tyto kosmetické přípravky se liší od běžných až po ultravzácné.

Je třeba poznamenat, že hra Forgotten Playland je vytvořena v ekosystému Beam, který zajišťuje bezproblémovou integraci technologie blockchain do hry. Vzhledem k tomu Beam umožňuje jakémukoli hernímu vývojáři integrovat blockchainovou technologii do své hry, což usnadňuje hraní a přijímání nových hráčů. Tato integrace poskytuje Forgotten Playland robustní základ pro spolupráci s dalšími hrami a aplikacemi běžícími v tomto ekosystému.

Vermilion Studios

Forgotten Playland je vyvinut společností Vermilion Studios ve spolupráci mezi Merit Circle Ventures a Duckland Games. Vývojový tým je vedený veteránem s desítkami let zkušeností ve společnostech EA, Ubisoft a dalších. Ekonomika hry, smart kontrakt, token a NFT jsou pečlivě vytvořeny společností Merit Circle, aby zajistily hráčům hladký a poutavý zážitek.

Závěrečné myšlenky

Forgotten Playland nabízí bohatý a pohlcující zážitek pro hráče všech věkových kategorií. Díky kombinaci sociální interakce, kompetitivních miniher a hlubokého přizpůsobení se hra stane oblíbenou mezi nadšenci do párty her. Ponořte se do pulzujícího světa PlushKyns, prozkoumejte neustále se měnící podkroví a najděte si nové přátele ve Forgotten Playland. 

Trailer

Roman
Sdílejte

Napsat komentář