Phantom Galaxies Episoda 3

4 min read

Phantom Galaxies pokračuje ve svém alfa testu vydáním epizody 3. Tato epizoda s názvem Junk Collection umožňuje hráčům pokračovat v příběhu, plnit úkoly a bojovat s piráty v chladných, temných hlubinách vesmíru.

Phantomové galaxie Halapartna NFT

Phantom Galaxies

Je vesmírná hra založená na příběhu z pohledu první osoby. Ve stanicích se hráči procházejí, mluví s NPC a interagují s některými věcmi. Ve vesmíru hráči létají se specializovanými hvězdnými loděmi, které se také mohou proměnit v mechaboty. Vesmírný boj je podobný jiným FPS bojovým hrám s vesmírnými loděmi, jako je Elite nebo Wing Commander (ukazuji těmito odkazy svůj věk?) Hráči mají možnost létat se svou běžnou lodí nebo přejít na mecha pro boj zblízka nebo planetární mise.

Phantom Galaxies Episoda 3

Toto je třetí epizoda pro Phantom Galaxies alpha. A přestože jste omezeni na malou část příběhu a několik vedlejších úkolů, hra je zábavná. A dokončení epizod nabízí exkluzivní odměny! Dokončete příběh, získejte medaili a plakát NFT. Pak můžete použít medaile a plakáty k mintpassu pro nadcházející prodej Planet.

Spouštěč hry si můžete stáhnout z oficiálních stránek. Hraní alfy vyžaduje vlastnictví Halberd001-NFT. Pokud ho ještě nemáte, můžete si ho koupit na OpenSea za přibližně 5 dolarů.

Co je Phantom Galaxies?

Phantom Galaxies Episoda 3

Phantom Galaxies  je vesmírná simulace z pohledu první osoby, otevřený svět, mechanická střílečka a RPG. Hráči převezmou roli Strážců vesmíru, kteří pilotují mechanizované hvězdné stíhačky. Tato vozidla fungují jako typické vesmírné lodě ve stylu stíhaček a také se proměňují v roboty Mecha.

Během hry se hráči zapojují do, dlouhého příběhového obsahu hry, a úkolů, a jednorázových scénářů. K dispozici jsou také operace (denní úkoly) a nájezdy. Čím jste dále od jádra, tím nebezpečnější mise to je a tím lepší kořist. Zde vstupujete do ‚sektorů rebelů‘. Zde hráči mezi sebou soutěží, aby získali kontrolu nad různými základnami a surovinovými body. Jakmile budou hráči zachyceni, vloží tokeny do svých držeb a získávají stálý přísun odměn – pokud je udrží pod kontrolou.

Hvězdné stíhačky se odemykají, jak hráči postupují příběhem. Phantom Galaxies se systémem získávání zdrojů a craftingu umožňuje hráčům upgradovat Starfightery a dokonce je postavit od nuly! Stíhačky trpí poškozením odolnosti a vyžadují opravu každou chvíli. Ale buď opatrný. Ztráta lodi v rebelském sektoru může být trvalá! Phantom Galaxies také zahrnuje Avatar NFT, které zvyšují úroveň, Arenu PvP, vlastnictví majetku (od vesmírných stanic po planetární základny až po celé planety!) a podporu pro cechy.

Počáteční spuštění pro Phantom Galaxies je na blockchainu Polygon. Dlouhodobé plány zahrnují multichain podporu, kde každý řetězec má svou vlastní domovskou galaxii, ale hráči mohou stále komunikovat. Closed Alpha je nyní k dispozici na PC i Mac, přičemž beta verze předběžného přístupu by měla být spuštěna ve 3. čtvrtletí 2022.

Krypto burzy s nejnižšími poplatky

Marketa Tesarkova
Latest posts by Marketa Tesarkova (see all)

Mohlo by vás zajímat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *