Nejlepší Blockchainové Hry za Červen 2024 podle Objemu Obchodů

6 min read

Blockchainové hry, které využívají technologii NFT (nezaměnitelné tokeny), nadále získávají na popularitě a přitahují tisíce hráčů díky možnosti vlastnit a obchodovat s herními aktivy. V červnu 2024 některé z těchto her zaznamenaly zvláště vysoký měsíční objem obchodů, což svědčí o jejich úspěchu a atraktivitě pro hráče i investory. V tomto článku naleznete nejlepší blockchainové hry za červen 2024 podle měsíčního objemu obchodů, včetně seznamu a konkrétních čísel.

1. Axie Infinity

Objem obchodů: 150 milionů dolarů

Axie Infinity přináší zásadní změny do SLP Tokenomics

Axie Infinity je jednou z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších blockchainových her, která nadále přitahuje velký počet hráčů. Hráči v této hře sbírají, chovají digitální mazlíčky nazývané Axies a bojují s nimi. Každý Axie je NFT, což umožňuje hráčům vlastnit a obchodovat s nimi na otevřeném trhu. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u Axie Infinity ohromných 150 milionů dolarů, což ukazuje na vysokou aktivitu a zájem komunity. Model play-to-earn, který hra využívá, poskytuje hráčům příležitost vydělávat kryptoměny za účast ve hře, což přispívá k její popularitě.

2. The Sandbox

Objem obchodů: 120 milionů dolarů

sand

The Sandbox je virtuální svět, kde hráči mohou vytvářet, vlastnit a monetizovat své herní zážitky pomocí NFT a tokenů SAND. Hra nabízí širokou škálu nástrojů pro tvorbu obsahu, což umožňuje hráčům vytvářet vlastní hry, zkušenosti a virtuální světy. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů na The Sandbox 120 milionů dolarů. Tento vysoký objem obchodů odráží rostoucí zájem tvůrců a hráčů o platformu, která podporuje kreativitu a interaktivitu.

3. Decentraland

Objem obchodů: 100 milionů dolarů

Decentraland recenze 2023

Decentraland je další populární virtuální svět, který umožňuje hráčům nakupovat, prodávat a spravovat virtuální nemovitosti. Platforma využívá tokeny MANA k obchodování s virtuálními aktivy a nemovitostmi. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů na Decentraland 100 milionů dolarů. Hráči mohou v tomto virtuálním světě vytvářet a monetizovat obsah, účastnit se virtuálních událostí a interagovat s ostatními uživateli, což přispívá k dynamice a popularitě platformy.

4. Gods Unchained

Objem obchodů: 90 milionů dolarů

Gods Unchained odhaluje plán pro rok 2024

Gods Unchained je digitální sběratelská karetní hra, která se zaměřuje na strategické bitvy mezi hráči. Každá karta v této hře je NFT, což umožňuje hráčům vlastnit a obchodovat s kartami mimo herní platformu. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u Gods Unchained 90 milionů dolarů. Hra je známá svým kvalitním designem a hlubokou herní mechanikou, která vyžaduje od hráčů strategické myšlení a plánování, což přitahuje mnoho hráčů z celého světa.

5. Alien Worlds

Objem obchodů: 80 milionů dolarů

Mise Alien Worlds s novými kartami a NFT body

Alien Worlds je vesmírná explorativní hra, která hráčům umožňuje těžit a obchodovat s herními zdroji. Hráči mohou zakládat vlastní těžební kolonie, bojovat o území a spolupracovat s ostatními hráči. Hra využívá NFT k reprezentaci herních aktiv, což umožňuje hráčům vlastnit a obchodovat s těžebními nástroji a zdroji. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů na Alien Worlds 80 milionů dolarů. Tato hra je oblíbená díky své dynamické ekonomice a komunitním aktivitám.

6. Splinterlands

Objem obchodů: 75 milionů dolarů

splinterlands

Splinterlands je digitální sběratelská karetní hra, která hráčům umožňuje bojovat s různými postavami a monstry. Každá karta je unikátní NFT, což znamená, že hráči mohou obchodovat a vlastnit karty mimo hru. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u Splinterlands 75 milionů dolarů. Hra je známá svým rychlým tempem a strategickým duchem, což přitahuje hráče, kteří hledají soutěžní zážitek. Splinterlands nabízí různé herní módy a pravidelné turnaje, což pomáhá udržet hráče zapojené.

7. My Neighbor Alice

Objem obchodů: 60 milionů dolarů

Řemeslo ke vkladu do My Neighbor Alice Alpha sezóna 4

My Neighbor Alice je multiplayerová budovatelská hra, která hráčům umožňuje vlastnit a rozvíjet virtuální pozemky. Hráči mohou vytvářet a upravovat své pozemky, obchodovat s nimi a spolupracovat s ostatními hráči. Hra využívá NFT k reprezentaci pozemků a herních aktiv, což umožňuje hráčům vlastnit a obchodovat s těmito aktivy na trhu. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u My Neighbor Alice 60 milionů dolarů. Hra je oblíbená díky své kreativní svobodě a možnosti sociální interakce mezi hráči.

8. CryptoBlades

Objem obchodů: 50 milionů dolarů

Nejlepší Blockchainové Hry za Červen 2024 podle Objemu Obchodů

CryptoBlades je RPG hra, ve které hráči bojují proti nepřátelům a získávají odměny v podobě NFT a kryptoměn. Hráči mohou obchodovat s herními aktivy, jako jsou zbraně a postavy, na trhu. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u CryptoBlades 50 milionů dolarů. Hra přitahuje hráče díky svému engaging hernímu systému a možnosti vydělávat kryptoměny prostřednictvím herních aktivit.

9. Illuvium

Objem obchodů: 45 milionů dolarů

Illuvium spouští Open Beta Testnet se vzrušujícími výsadky

Illuvium je open world RPG hra, kde hráči sbírají a bojují s digitálními tvory nazývanými Illuvials. Hra využívá NFT k reprezentaci Illuvials, což umožňuje hráčům vlastnit a obchodovat s nimi na trhu. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u Illuvium 45 milionů dolarů. Hra je oblíbená díky svému grafickému zpracování, komplexní herní mechanice a možnosti strategického boje.

10. ChainGuardians

Objem obchodů: 40 milionů dolarů

Nejlepší Blockchainové Hry za Červen 2024 podle Objemu Obchodů

ChainGuardians je kombinace RPG a strategické hry, která hráčům umožňuje bojovat a obchodovat s digitálními hrdiny a předměty. Hráči mohou vlastnit a obchodovat s herními aktivy prostřednictvím NFT. V červnu 2024 dosáhl měsíční objem obchodů u ChainGuardian 40 milionů dolarů. Hra přitahuje hráče díky své strategické hloubce a možnosti vlastnit unikátní herní aktiva.

Nejlepší Blockchainové Hry za Červen 2024: Závěr

Červen 2024 byl pro blockchainové hry mimořádně úspěšný měsíc, jak ukazují vysoké měsíční objemy obchodů u nejpopulárnějších her. Tyto hry nejenže poskytují zábavný a engaging herní zážitek, ale také nabízejí hráčům příležitost vlastnit a obchodovat s unikátními digitálními aktivy. Technologiím NFT a blockchain se podařilo vytvořit nové možnosti pro hráče i investory, což přispívá k dynamickému růstu tohoto segmentu herního průmyslu.

Decentraland recenze, návod 2024

Roman
Sdílejte

Napsat komentář