Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily v roce 2024

Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily v roce 2023

Krypto hry jsou jednou z nejinovativnějších aplikací kryptoměn. Od uvedení Cryptokitties v roce 2017 bylo vyvinuto nespočet P2E her. V tomto průvodci si shrneme nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily v letošním roce. Na iOS a Androidu je k dispozici hromada blockchainových her a my jsme vypíchli ty nejlepší z nejlepších.

Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily – žebříček

Není žádným překvapením, že Play-to-Earn hraní zachvátilo krypto sféru. Pokud se chcete zapojit do blockchainového herního sektoru, podívejte se na Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily v krátkém seznamu.

  1. League of Kingdoms
  2. Splinterlands
  3. Realm
  4. Meta Apes
  5. Crazy Defense Heroes
  6. Wamm.app
  7. Dradonary
  8. Galaxy Fight Club
  9. Ftribe Fighters
  10. Blast Royale

Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily – malý souhrn

V této části si povíme něco málo o každé hře a u každé naleznete oficiální odkazy na stažení buď pro iOS nebo Android.

1. League of Kingdoms

Pokud máte rádi strategické hry, které zahrnují rabování a drancování vašich protivníků, League of Kingdoms je pro vás. Jedna z prvních hromadně multiplayerových online (MMO) blockchainových her vás vezme na vzrušující cestu, kde budete budovat království, vytvářet aliance a zapojovat se do epických bitev o nadvládu.

V League of Kingdoms vlastníte svá virtuální aktiva a děláte rozhodnutí, která ovlivňují herní svět. Můžete si například nárokovat vlastnictví půdy v NFT a adoptovat draky, abyste získali DST. K tomu všemu potřebujete LOKA, utility token používaný k obchodování, který dodává hratelnosti úroveň realismu.

Stáhnout: League of Kingdoms pro iOS | Android (zdarma)

2. Splinterlands

Splinterlands, popisovaná jako „příští generace sběratelských karetních her“, je fantasy sběratelská karetní hra založená na blockchainu Hive, která vás ponoří do světa mystických stvoření, mocných kouzel a bitev. Můžete sbírat více než 100 jedinečných karet a můžete si sestavit své balíčky a zapojit se do strategických bitev s hráči z celého světa.

Splinterlands vám dává plné vlastnictví karet NFT, které můžete používat k boji o odměny, uchovávat je jako sběratelské předměty a obchodovat na tržištích NFT. Kromě toho nativní token hry, SPS, funguje také jako token řízení. Před hraním Splinterlands musíte utratit 10 USD za knihu kouzel vyvolávače a 3 000 kreditů.

Stáhnout: Splinterlands pro iOS | Android (zdarma)

3. Realm

Realm je velká strategická hra pro více hráčů , kde budujete své království od nuly a uzavíráte spojenectví s ostatními hráči, abyste rozšířili svou moc. Má středověký design a je o uvedení světa zpět do pořádku spojením strategických vůdců s různými silnými a mocnostmi.

Realm je integrován s blockchainem WAX a využívá WAX Cloud Wallet nebo Anchor. Tokeny Realm, RLM, jsou odměny za shromažďování zdrojů, otevírání regionů a zvyšování úrovně. Navíc je lze použít pro urychlení upgradů, levelování vůdců a odemykání funkcí.

Stáhnout: Realm pro iOS | Android (zdarma)

4. Meta Apes

Meta Apes patří mezi nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily zasazené do postapokalyptického světa, kde lidstvo skončilo a lidoopi vládnou nové éře. Každý Meta-Ape má jedinečné vlastnosti a schopnosti, které lze upgradovat. Vaším hlavním úkolem je ovládnout prostor. Musíte pracovat se svým klanem, abyste všechny ovládli a vyhráli závod do vesmíru.

Hra využívá model dvou tokenů, přičemž měnou ve hře je SHELL a tokenem řízení je PEEL. Všechny zdroje ve hře se kupují pomocí SHELLu, zatímco tokeny PEEL lze stakovat a utratit za důležité věci, jako jsou upgrady.

Stáhnout: Meta Apes pro iOS | Android (zdarma)

5. Crazy Defense Heroes

Pokud máte rádi hry na obranu věží, tato akční karetní sběratelská hra, ve které můžete vyvinout strategii obrany a rozšiřování svého království, bude pro vás ideální. Buďte připraveni bojovat s hordami monster pomocí obranných struktur a speciálních schopností. Během toho sbíráte karty, které vám pomohou upravit vaši obrannou strategii.

CDH používá TOWER jako svůj nativní token nástroje. Je vytvořen na blockchainu Ethereum a používá se k nákupu NFT v rámci franšízy Crazy Kings a přístupových karet pro speciální akce a turnaje. Slouží také jako token řízení nezbytný pro hlasovací činnosti.

Stáhnout: Crazy Defense Heroes pro iOS | Android (zdarma)

6. Aplikace WAM

Všichni se rádi účastníme amatérských sportů v reálném životě, protože nás sbližují s přáteli a rodinou. WAM byl postaven s ohledem na to, dává vám příležitost zúčastnit se soukromých nebo veřejných turnajů a vyhrát odměny. Můžete také vytvářet své vlastní hry a turnaje s technologií podporovanou umělou inteligencí a pozvat své přátele.

Chcete-li hrát, musíte se připojit k turnaji zaplacením vstupního poplatku ve formě tokenů WAM, utility tokenů platformy vytvořených na BNB Chainu. Společně se sběratelskými předměty lze tyto tokeny obchodovat na tržištích. Aplikace také umožňuje hráčům vydělávat opakující se příjmy ve WAM na základě procenta z celkového vstupního poplatku zaplaceného všemi hráči v turnaji.

Stáhnout : WAM.app pro iOS | Android (zdarma)

7. Dragonary

Dragonary je NFT hra pro chov draků, která obsahuje sedm typů draků s různými rolemi a schopnostmi. Hráči používají své draky k účasti ve třech kolech bitevního hraní 5v5. Statistiky draků určují jejich úspěšnost, a když váš drak dosáhne 90, stává se vzácným.

Ve hře Dragonary vyděláváte peníze tím, že získáte část z denní distribuce tokenů (CYT) po účasti v pěti denních misích. CYT je hlavní token používaný v multivesmíru. Vlastníte každou položku na svém účtu a můžete s ní obchodovat za skutečné peníze na stávajících NFT a krypto tržištích.

Stáhnout: Dragonary pro iOS | Android (zdarma)

8. Galaxy Fight Club

GFC je multiplatformní PvP MOBA, která vám umožní používat vaše NFT avatary k soutěži s ostatními hráči o ceny a odemknutí obsahu. Berte to jako hru, do které můžete přivést své opice BAYC a utkat se s kamarádovými kryptopunky. Hraje se v sérii bitev 3v3, které trvají asi pět minut, a ten, který tým získá 20 zabití jako první, vyhrává.

Galaxy Fight Club používá token  GCOIN pro transakce ve hře, jako je otevírání loot boxů vyhraných po bitvě, kování zbraní a výcvik bojovníků. Jsou raženy pouze Genesis Galaxy Fighters a lze je zakoupit a držet na sekundárních trzích.

Stáhnout: Galaxy Fight Club pro iOS | Android (zdarma)

9. Ftribe Fighters

Ftribe Fighters je bezplatná P2E online bitevní aréna (MOBA) pro více hráčů, která ve svém interaktivním metaverzu podporuje headsety AR a VR. Hráči se účastní bitev, které se odehrávají na více planetách, kde jsou důležité bojové schopnosti, týmová práce a instinkty přežití. Můžete hrát sami, s partnerem nebo s celým týmem.

K účasti ve hře potřebujete alespoň jeden NFT, který lze zakoupit na jejich tržišti. Za každý zápas, kterého se zúčastníte, získáváte tokeny FMC na základě síly vašeho NFT a vašeho umístění v žebříčku. Tyto tokeny můžete převést přímo na USD.

Stáhnout : Ftribe Fighters pro iOS | Android (zdarma)

10. Blast Royale

Blast Royale je akční web3 hra, kde se utkáte s ostatními hráči v rychlých zápasech o přežití. Ke hře potřebujete alespoň tři předměty, které vám umožní přístup k hodnocenému zápasu. Během hry můžete sbírat munici, balíčky zdraví a další poklady skryté na mapě.

Hra má systém dvou tokenů, který používá BLST jako token řízení a Craft Spice (CS) jako sekundární token. Získáváte odměny, jako jsou trofeje a tokenů CS na základě umístění v zápasech a počtu zabití.

Stáhnout: Blast Royale pro iOS | Android (zdarma)

Nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily – závěr

Zde uvedené hry nabízejí hráčům různé herní mechanismy a příležitosti k vydělávání peněz. Jak jsme uvedli výše, existuje hromada blockchainových her a my jsem v tomto průvodci shrnuli ty nejlepší Play-to-Earn hry pro mobily s operačními systémy Android a iOS. Takže ať už jste ostřílení hráči nebo nadšenci do blockchainu, tyto P2E hry rozhodně stojí za vyzkoušení.