MetaMask uvádí na trh krypto debetní kartu Metamask Card

3 min read

Poskytovatel kryptoměnových peněženek MetaMask se spojil s Mastercard a Baanx, aby uvedli na trh Metamask Card: debetní kartu, která uživatelům umožňuje utrácet kryptoměny za každodenní nákupy. Pilotní program byl oznámen dnes.

MetaMask uvádí na trh krypto debetní kartu Metamask Card

Bezproblémové utrácení kryptoměn: Překlenutí propasti Web2-Web3

Oznámení vyvolalo vlnu vzrušení, protože karta umožňuje uživatelům bezproblémově utrácet svou kryptoměnu za každodenní nákupy.

„Představujeme MetaMask Card: První debetní karta Mastercard na světě, která umožňuje okamžité utrácení přímo z vaší vlastní peněženky. Spojili jsme se s Mastercard a BaanxGroup , abychom překlenuli propast mezi kryptoměnami a každodenním životem.nS kartou MetaMask Card může být každý den krypto…“

Podle tiskové zprávy Consensys, vývojář za MetaMask, poznamenává, že karta eliminuje složitý proces převodu kryptoměn do fiat měny, což je překážka, která dlouho brání širokému přijetí digitálních aktiv. Metamask Card umožňuje uživatelům utrácet držby ve své vlastní peněžence MetaMask, kdekoli je akceptována karta Mastercard.

Raj Dhamodharan, výkonný viceprezident pro blockchain a digitální aktiva ve společnosti Mastercard, tento krok komentoval slovy:

„Viděli jsme příležitost, jak usnadnit život uživatelům samoobslužných peněženek. Díky partnerství se společnostmi MetaMask a Baanx přibližujeme kryptoměny každodennímu utrácení. Cílem tohoto zjednodušeného přístupu je odstranit hlavní překážku pro přijetí kryptoměn.“

Limity pro použití karty si uživatelé mohou nastavit přímo ve své peněžence MetaMask. Kryptoměny jsou okamžitě převedeny na fiat v místě prodeje, což zajišťuje kontrolu nad finančními prostředky až do provedení transakce; Kromě toho musí uživatelé držet své kryptoměny v síti Linea. Spolupráce těží z kombinovaných odborných znalostí rozsáhlé platební sítě Mastercard, platformy zabezpečené peněženky Metamask a odborných znalostí společnosti Baanx v oblasti kartových programů a technologií. Síť Linea navíc poskytuje základní infrastrukturu, která poskytuje rychlost a efektivitu.

MetaMask Card: První spuštění a budoucí rozšíření

MetaMask zpočátku spustí MetaMask Card v Evropské unii (EU) a Spojeném království (UK). Tato karta bude zpočátku dostupná pouze vybranému počtu uživatelů. V nadcházejících měsících se plánuje rozšíření dostupnosti a zavedení dalších funkcí. Karta bude podporovat široce používané kryptoměny jako USDC, USDT a ETH.

Uživatelé si mohou ověřit, zda mají nárok na kartu tak, že navštíví MetaMask prostřednictvím webového prohlížeče a přejdou na kartu „Card“.

Roman
Sdílejte

Napsat komentář