Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

5 min read
Shrapnel, populární AAA extrakční střílečka, spouští svůj nejnovější event, STX3.2, na Epic Games Store. Tato exkluzivní akce s předběžným přístupem, která probíhá od 25. do 30. července, nabízí řadu vzrušujících misí a prize poolem 1 milion tokenů SHRAP.
Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

Shrapnel je zpět! Neon Machine oznámil svůj nejnovější exkluzivní event, STX3.2, který bude spuštěný na Epic Games Store. Tento nadcházející event bude obsahovat napínavou hratelnost, vzrušující mise a masivní prize pool tokenů SHRAP.

Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

Co je Shrapnel STX3.2? 

STX3.2 poběží od 25. července 18:00 do 30. července 18:00 UTC. Tento event obsahuje různé mise s lukrativními odměnami, jako jsou tokeny SHRAP, fragmenty zbraní, skiny a mnoho dalšího. Aby hráči získali své ceny, budou muset splnit řadu úkolů, jako je zabíjení konkrétními zbraněmi a získávání cenných předmětů z The Zone.

Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

Mise a odměny

Zde je seznam misí pro STX3.2:

  • Získejte 3 zabití pomocí Sigma Wave 
  • Extrahujte 5 fragmnentů skinů zbraní
  • Extrahujte ze zóny 7krát
  • Vyrobte jeden skin zbraně z fragmentů
  • Získejte 12 zabití jakoukoli Suppressed zbraní (odměny SHRAP)
  • Extrahujte 4000 Sigma (odměny SHRAP)

Stejně jako předchozí STX je prize pool pro tuto událost 1 milion tokenů SHRAP. Polovina tohoto poolů je přidělena držitelům Operator NFT, kteří dokončí všechny mise ve hře. A co víc, odměny se budou škálovat na základě počtu Operator NFT, které držíte. Například držení 2 Operator NFT zdvojnásobí bonusovou odměnu, držení 3 ji ztrojnásobí a tak dále. Aby se hráči mohli zúčastnit, musí připojit své peněženky obsahující Operator NFT  ke svému účtu Shrapnel. Stejně jako u jiných akcí STX se i k této mohou připojit pouze držitelé Extraction Pack. O nich si blíže povíme níže.

Co je STX?

STX, neboli SHRAPNEL Training Exercises, jsou speciální herní eventy během Early Access na Epic Games Store. Tyto eventy jsou určeny pro držitele Extraction Pack a pokaždé nabízejí jedinečné odměny a nové mise. Eventy STX s hlavními aktualizacemi jsou označeny změnami celých čísel (např. STX1, STX2), zatímco menší aktualizace jsou zobrazeny s desetinnými změnami (např. STX1.1, STX1.2).

Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

Co je Shrapnel

Shrapnel je AAA extrakční střílečka vytvořená oceněnými veterány z Neon Machine Inc. Hra kombinuje hru a dovednosti se sadou nástrojů pro tvůrce a komunitním tržištěm, což hráčům umožňuje skutečně vlastnit svůj herní zážitek.

Ve světě Shrapnel způsobila masivní srážka asteroidů část Země neobyvatelnou, známou jako The Zone. Hráči převezmou roli operátorů MEF, kteří bojují o kontrolu a zdroje v této zóně. Hra zahrnuje vybavení operátorů výstrojí, sbírání kořisti a extrakce z extrakčních bodů. Úspěšné extrakce umožňují hráčům ponechat si svou kořist, kterou lze použít.

Získejte exkluzivní odměny: Vydělávejte tokeny SHRAP a skiny v eventu Shrapnel STX3.2

Token SHRAP

SHRAP je nativní ERC-20 token hry, vytvořený na Avalanche s maximální zásobou 3 miliard tokenů. Tyto tokeny se používají pro správu, spouštění validátorů, mintování obsahu vytvořeného hráčem a jako výchozí měna na tržišti Shrapnel. Hráči mohou získávat tokeny SHRAP vytvářením obsahu, hraním a připojením se k ekosystému platformy.

Extraction Pack

Pro přístup k eventů, STX si hráči musí pořídit jeden ze čtyř dostupných extrakčních balíčků. Tyto balíčky poskytují včasný přístup a různé výhody ve hře:

Basic Ectraction Pack (9,99 USD)

Základní extrakční balíček obsahuje předběžný přístup ke hře, jednoho operátora MEF a jeden balíček Gear Pack. Tento balíček vám umožní zúčastnit se každé akce STX, kde můžete vyhrát exkluzivní skiny, tokeny SHRAP a další.

Light Extraction Pack (19,99 $)

Light Extraction Pack nabízí vše, co potřebujete ke skoku do světa hrapnel. Zahrnuje předběžný přístup, jednoho hratelného operátora MEF, jeden balíček Gear Pack, šest týdnů denních dávek a balíček spotřebního materiálu. Díky tomuto baleíčku budete vybaveni a připraveni k akci.

Medium Extraction Pack (49,99 $)

Medium Extraction Pack obsahuje všechny výhody Light Packu. Kromě toho si můžete vybrat mezi dvěma operátory MEF, získáte 18 týdnů denních dávek, tři balíčky spotřebního materiálu a jeden exkluzivní skin zbraně.

Heavy Extraction Pack (99,99 $)

Heavy Extraction Pack poskytuje dokonalý zážitek z hraní Shrapnel. Zahrnuje vše ze středního balíčku a navíc upgrade operátora z běžného na vzácný, tři exkluzivní vskiny, 36 týdnů denních dávek položek a dárkový Light Extraction Pack.

Závěr

Event Shrapnel STX3.2 chce zlepšit zážitek z blockchainového hraní exkluzivními misemi, masivními odměnami a konkurenčním prostředím. Nenechte si ujít tuto vzrušující událost začínající 25. července na Epic Games Store.

Roman
Sdílejte

Napsat komentář