Soutěžte o prize pool 100 000 USD v Serum City Season 2

6 min read

Vývojáři Faraway a Novel Labs spustili 2. sezónu Web3 city builderu Serum City, který je nyní k dispozici majitelům Pass NFT a vybraným držitelům NFT.

Co je nového v Serum City Season 2?

Od 8. července si hráči mohou užívat nové herní mechanismy a přitom se setkávat s novými postavami a soutěžit o neuvěřitelných 100 000 USD vyplacených v ApeCoinu. Pokud jste se účastnili předchozí sezóny, měli byste obdržet nějaké ceny na tuto novou, abyste měli náskok proti komukoli, kdo se právě připojil. Konkrétně, vaše minulá úroveň žebříčku vám udělila bonusové sezónní body, zatímco každá úroveň získaná v sezóně 1 vám poskytne bonusové odměny, když budete postupovat v nové sezóně. To znamená, že pokud jste se v minulé sezóně dostali na úroveň 25, pokaždé, když se nyní dostanete na úroveň 25, budete odměněny energií, soul gems a dublony.

Soutěžte o prize pool 100 000 USD v Serum City Season 2

Hráči začínají toto nové soutěžní období shromažďováním nového zdroje energie při sbírání krystalů na nové mapě nebo generováním stakingem Crates (boxů) 1. řady. Energií je odměňováno také plnění úkolů dostupných na Ape Railways a Pirate Radio Station. Nový zdroj pak můžete utratit v Washing Room, kde můžete napájet sloty a hrát o různé odměny, včetně 2 nových herních měn zvaných Cigs a Cartel Chips.

Cigs budete potřebovat pro Turf Wars, režim PvP odehrávající se ve věznici řízené vězni zvané Clink a vedené Franken Bombay. Tato raná verze hry PvP je založena na ELO Pairings a umožňuje vám utrácet Cigs, abyste zahájili útoky na základny jiných hráčů a zároveň si najímali ochranku na ochranu vašeho trávníku. Vítězstvím v boji získáte trofejní body zvané Teeth spolu s dalšími cenami, které mohou zahrnovat ingredience npro crafting, action points nebo dublony.

Pokud jde o Cartel Chips, můžete je dát zastavárníkovi, abyste získali ingredience na crafting nebo vzácné předměty. S touto aktualizací nabitou funkcemi získají HV a Kodamara NFT více interoperabilní užitečnosti, protože je nyní můžete stakovat v Serum City v HV-MTL Hub a Kodamara Embassy a zíkávat předměty od zastavárníka nebo Cigs. V neposlední řadě byl upraven způsob fungování receptů Capsule of Kaos, takže každý hráč má nyní jiné recepty.

Jak se rozděluje prize pool?

Soutěžte o prize pool 100 000 USD v Serum City Season 2

Prize  pool sezóny 2 přichází s tokeny APE v hodnotě 100 000 USD, které budou rozděleny mezi 99 nejlepších hráčů. I když přesné podrobnosti o rozdělení odměn nebyly zveřejněny, kdokoli, kdo skončí na 1. místě, získá 25 000 USD, NFT autodíly a pojistky, zatímco 2. místo získá 12 500 USD a 3. místo tokeny v hodnotě 7 500 USD.

Hráči se šplhají po žebříčku různými způsoby, například umístěním v různých jiných žebříčcích a zvýšením svého skóre síly v držení, které je založeno na vašich vlastnostech HQ a sbírce aut. Jedinečné modifikátory vlastností HQ zvané Blessings se získávají dokončením herních úspěchů.

K dispozici jsou 3 žebříčky, které vám mohou pomoci získat více sezónních bodů: Action Points, Collection Burn and Item Burn. Získávání action points se provádí jednoduchým hraním hry a plněním úkolů, jako je stavba budov. Spálení libovolného předmětu v inventáři vám pomůže umístit se v žebříčku Collection Burn, zatímco žebříček Item Burn se týká spalování předmětů, zbraní, brnění a šperků objevených prostřednictvím Capsule of Kaos.

Jak začít hrát

Soutěžte o prize pool 100 000 USD v Serum City Season 2

Existuje několik různých způsobů, jak se zapojit do této hry. Jedním z nich je vlastnit alespoň jeden NFT z různých sbírek, protože vám umožní nárokovat si bezplatný přístup na vyhrazené stránce.

Pro tuto sezónu se i nové kolekce staly způsobilými pro bezplatný vstup, což znamená, že držitelé Kodamara, HV-MTL a Otherside Koda nyní mohou získat bezplatný vstup. Ostatní sbírky z dřívějška jsou nadále podporovány, včetně BAYC, MAYC, Mutant Hound, Mutant Cartel Oath, Meebits, BAKC a 10KTF G TAG. Víše uvedená stránka pro uplatnění nároku umožňuje zkontrolovat způsobilost NFT z každé podporované kolekce zadáním ID tokenu NFT do odpovídajícího pole, takže by to mělo ušetřit případné bolesti hlavy při rozhodování o nákupu.

Nemusíte však vlastnit žádné z těchto NFT, abyste mohli začít hrát. Místo toho se můžete rozhodnout zakoupit Serum City Pass NFT ve Faraway Shop. Všimnete si, že existují dvě kolekce Pass: jedna na Polygonu a druhá na Ethereu. Kromě použití různých řetězců se nezdá, že by mezi těmito dvěma kolekcemi byl nějaký významný rozdíl v užitných vlastnostech, protože ke hře máte přístup jak s Polygon, tak Ethereum Pass. Díky tomu jsou Polygon Passy nejlevnějším vstupním bodem, protože jejich minimální cena je aktuálně 12 MATIC (6 USD), zatímco minimální cena na Ethereu je 0,04 ETH (105 USD).

V současné době lze hrát ve webových prohlížečích, ale hráči se mohou těšit na mobilní verzi, která bude spuštěna pravděpodobně v příští sezóně.

 

Marketa Tesarkova
Sdílejte

Napsat komentář